Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
A lovasíjász, közelről - közönségtalálkozó Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. április 14.
Közönségtalálkozót szerveznek „A lovasíjász” című dokumentumfilm kapcsán április 14-én este a Művészetek Házában. Az eseményen Kaszás Gézával, az alkotás rendezőjével és producerével találkozhatnak az érdeklődők.
Tovább...
 
Popovics Tamás: Elfüstölt évek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. április 14.
ImageA jövő heti Könyvfesztiválra gondolva ajánljuk Olvasóink figyelmébe egy Székesfehérvárhoz erőteljesen kötődő író, sportoló, PopovicsTamás "Elfüstölt évek" című könyvét.
Tovább...
 
Bonyolult, érzéki történet és különös szellemi gazdagság Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. április 13.
ImageMagyarországi ősbemutatója lesz Székesfehérváron Robert Musil A rajongók című drámájának. Bán Teodóra, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ igazgatója, dr. Szikora János, a Vörösmarty Színház igazgatója, az előadás rendezője és Zoób Kati designer, az előadás jelmeztervezője tartottak tájékoztatót az előadásról.
Tovább...
 
World Voice Day 2016 a Vox Mirabilis Kamarakórussal Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. április 12.
Image2016-ban a Vox Mirabilis Kamarakórus is csatlakozik a World Voice Day, vagyis a Hang Világnapja nevű nemzetközi kezdeményezéshez. Minden érdeklődőt szeretettel várnak április 15-én 18 órakor nyílt próbájukra a Zsolt utca 28. száma alatti közösségi házba, ahol azt is megmutatják, hogyan készülnek fel a nagyváradi koncertjükre.
Tovább...
 
"... különben meggörbülne a világ gyémánttengelye..." Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. április 11.
ImageA magyar költészet napján, április 11-én, hétfőn és a hét folyamán több programmal tisztelegnek a magyar líra előtt Székesfehérváron. Mindenki találhat korosztályának és érdeklődésének megfelelő rendezvényt, hiszen lesz versmondó flashmob, idén is lehet verseket posztolni, részt vehetünk koncerteken, felolvasásokon, beszélgetéseken a magyar irodalmi élet szereplőivel.
Tovább...
 
VAGYOK 2016 Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. április 08.
A Székesfehérvári Első Lions Club az esélyegyenlőség jegyében idén már kilencedik alkalommal rendezi meg a látássérült, sérült és hátrányos helyzetű embertársaink számára a „VAGYOK 2016” elnevezésű programot. A székesfehérvári az egyetlen olyan országos rendezvény, ahol a látássérültek megmutathatják magukat, tehetségüket és rátermettségüket is.
Tovább...
 
"Zenével a világ körül" Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. április 08.
ImageA II. Rákóczi Ferenc Magyar–Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola jótékonysági estet szervez április 8-án, pénteken este a Szent Sebestyén-templomban. A tavaszköszöntő hangversenyre mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
"Többes számban" Nyomtatás E-mail
Írta: Császtvay Tünde, Kész Mónika   
2016. április 08.
ImageSajtótájékoztatón jelentette be Császtvay Tünde irodalomtörténész, a Magyar Nemzeti Múzeum általános főigazgató-helyettese és Brájer Éva alpolgármester, hogy április 14-én Székesfehérváron nyílik meg a Magyar Nemzeti Múzeum teljesen megújult, látványos installációkkal teli 1. világháborús kiállítása, amit a fehérváriak egy több mint tizennyolc méter átmérőjű gömbsátorban tekinthetnek meg az Alba Pláza előtti téren.
Tovább...
 
Prospero-hétvége A Szabadművelődés Házában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. április 08.
ImageÁprilisi színházi hétvége a Prospero Színkörrel! Végre ismét otthonában, A Szabadművelődés Házában játszik a társulat! A színészek a januárban nagy sikerrel bemutatott Halak című új produkcióval készülnek a közönségnek, valamint a régebbi közkedvelt, fesztiváldíjat és arany minősítést nyert Két páros című előadás is műsorra kerül.
Tovább...
 
A Musica Bella Vonószenekar tartott hangszerbemutató koncertet Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. április 07.
ImageA Musica Bella Vonószenekar hangszerbemutató koncertet adott kisiskolásoknak és óvodásoknak a Hermann László Zeneiskolában. A zenélés és a hangszerek iránti érdeklődést felkeltő programok tovább folytatódnak, délután az Égig érő fa zenés mesével, míg április 7-én, csütörtökön a Zenede Bábszínház hangszerpróbálgatós bemutatójával. A Zeneiskola alkalmassági meghallgatásai csütörtökön kezdődnek.
Tovább...
 
Új kiállítások nyílnak Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. április 06.
Új kiállítások csábítanak kultúrtörténeti csemegézésre a hét folyamán: a Széna téri és a Tolnai utcai Tagkönyvtárak, a Bory Jenő Általános Iskola, a Művészetek Háza, az Aranybulla Könyvtár, az Öreghegyi Közösségi Ház és a Pelikán Galéria invitálja az érdeklődőket keddtől péntekig a tárlatok megnyitóira.
Tovább...
 
<< Első < Előző 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3455 - 3465 / 6189